Välkommen till Traficator

Vi har lång erfarenhet av handel med gjutgods i de flesta typer av metaller och egenskaper, det ger en trygghet för våra kunder. Kundens unika behov styr vårt arbete. Vårt mål är att sänka våra kunders produktions- och inköpskostnader med minst 25 procent genom global sourcing.

Traficator har sysslat med material sourcing sedan mitten på 80-talet. Vi startade med produktion i Polen, men har genom åren vidgat vårt leverantörsnät och arbetar sedan några år tillbaka även med leverantörer i Asien.

 

Vår styrka ligger i vårt breda nätverk av leverantörer från olika delar av världen.

 

Vi kan leverera de flesta metallprodukter så som gjutgods i stål,  aluminium, järn, brons och koppar inklusive bearbetning och ytbehandling. Vi kan även leverera svetsade stålkonstruktioner, smidesdetaljer, stansade plåtdetaljer och mycket mer.

 

 

 

 

 

Nyheter

GDPR


I samband med att den nya dataskydds-lagen träder i kraft den 25 maj 2018 har vi granskat och uppdaterat vår dataskyddspolicy. Vill du veta hur vi hanterar våra kunders, leverantörers och sambarbetspartners personuppgifter klicka här, Dataskyddspolicy


 

 

Processen startar alltid från ett behov hos kunden. Det kan vara en helt ny produkt eller en önskan att flytta produktionen till en ny leverantör. När vi får ritningar och eventuella yttlerligare underlag, som t ex särskilda kravspecifikationer eller standarder, går vi igenom alla dokument. Vi bokar gärna ett möte med kunden för att diskutera eventuella frågor och för att säkerställa att vi uppfattat uppdraget korrekt.

 

Traficator är din kontakt och avtals-partner hela vägen, från framtagning av modeller och utfallsprover till serie-leverans. Detta innebär att kunden skickar sina beställningar till oss och vi tar hand om produktionen, kvalitets-kontroller och se till att varorna levereras i tid till utsatt plats.

 

Läs mer under fliken Processen

 

 


Vi har genom åren etablerat nära och goda kontakter med våra producenter, vilka har gedigna kunskaper och erfarenheter av gjutning och bearbetning av metallprodukter. Våra producenter har utmärkta kunskaper för att tillfullo tillgodose våra kunders krav. De förser oss med produkter av hög kvalitet, pålitliga leveranstider till rätt kostnad.

 

Gjutning

- sand-, press-, maskin- eller varxgjutning  i järn, stål, aluminium, koppar mm

Maskinbearbetning CNC

- svarvning, fräsning, slipning, borrning m.m

Stansning och svetsning samt all tänkbar ytbehandling.

 

 

Läs mer om vad vi kan under Tjänster